Activiteiten

Kalender

Wat is er allemaal te doen bij Pheidippides.

DagOmschrijvingAfstand (km)ContactpersoonE-mailadres
za 16 nov.Zevenheuvelennacht (Nijmegen)7JennyDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
hardloopwedstrijd met een sprookjesachtige passage
zo 17 nov.NN Zevenheuvelloop (Nijmegen)15JennyDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
dé wedstrijd met het mooiste parcours van Nederland
zo 24 nov.Pietenloop (Bemmel)5 of 10JennyDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
hardlopen in lingewaard - er is ook een kidsrun
zo 1 dec.Montferland Run (s'-Heerenberg)7,5 of 15AntonDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
het hardloopparcoursvoert over de heuvels van het montferlandse bos.
vrij 27 dec3e Kerstdagloop (Arnhem)7/14/21RichardDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit hardloopparcours is voor karakterlopers en voor ieder die na de kerst weer in beweging wil komen.
14-17 juli4Daagse van Apeldoorn20,30,40,50BrigitteDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verschillende Pheidippidesleden lopen mee
21-24 juliVierdaagse Nijmegen30, 40, 50 MariaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ook deze vierdaagse wordt door verschillende Pheidippidesleden gelopen
Heb je ook een leuk evenement waaraan je meedoet en je wilt dit op deze kalender vermelden: geeft dan alle gegevens door aan Brigitte Caminada of één van de trainers en zij plaatsen dit op deze kalender. Jij bent dan de contactpersoon van die betreffende activiteit.De inschrijving voor die activiteit moet iemand uiteraard zelf doen. Stuur foto's en houdt ons op de hoogte.

Doe je mee?

Als je je wilt aanmelden voor een activiteit, neem dan contact op via e-mailadres contactpersoon.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Jan Koolwijk - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR-coördinator Cor Frensen - bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites