Bijlage Run2Day Runners Huissen

Bijlage Run2Day Runners Huissen
vrijdag, 14 mei 2021.

Beste leden van Pheidippides, 

Onlangs werd ik door Sjors Maters benaderd met het onheuglijke nieuws dat Pheidippides Huissen ging stoppen als hardloopclub. Allereerst natuurlijk ontzettend jammer dat het niet is gelukt deze club, die al meer dan 25 jaar bestaat, geen vervolg te kunnen geven! Hij stelde mij de vraag of ik er voor open stond en wilde nadenken over een voortzetting van de club in dezelfde, dan wel andere vorm. Uiteraard neem je zo’n besluit niet direct, dus ik heb even de tijd genomen hier over na te denken. 

 

Pheidflits mei 2021

Pheidflits mei 2021
vrijdag, 14 mei 2021.

Een nieuw loopinitiatief!

In de Pheidflits van afgelopen februari 2021 schreven we onder de kop ‘Mogelijkheden…..’ In de aanloop naar de BALV ontvingen we meerdere reacties vanuit leden die er op neer kwamen dat de vereniging ook een sociale structuur is waar velen waardering voor hebben.
Mogelijkheden om te blijven lopen passeerden de revue. Voor veel leden is Pheidippides zoveel meer dan alleen maar een hardloopen wandelvereniging.
De vraag of we niet door kunnen gaan is ook regelmatig gesteld. Sommige leden hebben het daar niet bij gelaten. Sjors Maters komt de eer toe dat hij ook daadwerkelijk in actie kwam en Theo van Maanen van Run2Day Arnhem hierover aansprak bij een bezoek aan Willen de Vos.
Het gevolg….. achter de schermen zijn er in de afgelopen periode tussen verschillende mensen contacten geweest die zijn uitgemond in: Run2Day Runners Huissen.


Eindejaars Pheidflits 2020

Eindejaars Pheidflits 2020
dinsdag, 22 december 2020.

Pheidflits

2020 herinnert als….

Na een geweldige start met een succesvolle nieuwjaarsloop liep het jaar fors anders dan iedereen voorzag. Het jaar 2020 zal bij velen in het geheugen gegrift blijven als……….
De invulling van dit ‘als’ zal per persoon verschillen. Heb je het ervaren als een benauwend jaar met gedwongen inperking van keuzevrijheid en een verlangen om zo snel mogelijk terug te keren naar het oude normaal? Ervaar je het als het begin van een nieuw normaal vanuit het bewustzijn dat we niet door kunnen met het ‘normaal’ van de afgelopen decennia? Aan welke kant van het spectrum je je ook bevindt, of ergens daartussen, voor ons als liefhebbers van de loopsport was het een lastig jaar. We hebben niet kunnen doen wat we zo leuk vinden; ongedwongen gezellig met elkaar in de buitenlucht werken aan een goede conditie en een fit lijf.

Voor onze trainers was het eveneens een lastig jaar. Met een slinkend aantal trainers tóch met veel creativiteit ons enthousiasmeren om in de benen te blijven. Chapeau voor jullie inzet! Daarnaast hebben we als vereniging te maken met een afnemend ledental en qua omvang kritische grens passerende groep trainers. Voor niemand is 2020 een ‘gewoon’ jaar geworden. Wat brengt 2021? In ieder geval Coronabeperkingen bij aanvang.

En verder….?Uitleg STRAVA hardloop- en wandelapp

Uitleg STRAVA hardloop- en wandelapp
donderdag, 15 oktober 2020.

Uitleg STRAVA hardloop- en wandelapp

Strava

Strava is een gratis app voor hardlopers, wandelaars of fietsers (...en nog veel meer sporten) die hun prestaties willen vergelijken met eerdere om te zien of je sneller bent geworden of hoeveel je heeft gelopen, gewandeld of gefietst. Daarnaast kun je je activiteiten delen met je vrienden.

Er zijn al eerder artikelen verschenen over Strava op onze website
Over aanmelden: https://www.pheidippides.nl/index.php/nieuws/item/aanmelden-strava
Over de werking: https://www.pheidippides.nl/index.php/nieuws/item/strava-huissen-pheidippides

Voor wie?

Miljoenen hardlopers, fietsers en andere sporters gebruiken Strava om hun activiteiten vast te leggen, hun prestaties over een bepaalde periode te vergelijken of contact te leggen met sportvrienden en foto’s en verhalen te delen.

Samenwerking verenigingen

Samenwerking verenigingen
donderdag, 15 oktober 2020.

Samenwerking verenigingen

Zoals op de ALV gepresenteerd is gaat er verder onderzoek plaatsvinden naar een samenwerking tussen Loopgroep Huissen en Pheidippides.
Meer informatie kun je vinden op onze website onder Bestuurlijk/Samenwerking.


Namens het bestuur Pheidippides.Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites