Integrade Huissen 2020

Integrade Huissen 2020
maandag, 06 januari 2020.

Integrade HUISSEn 2020


Inmiddels is het een traditie voor Pheidippides om met twee teams op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar mee te doen met de Integrade. Afgelopen zaterdag 4 januari was het zover. De Integrade is een gezamenlijke sportdag met gemengde teams van leden van De Klup, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, en leden van de verschillende Huissense sportverenigingen. De sfeer gisteren zat er goed in. Met veel enthousiasme werden de verschillende spellen gezamenlijk tot een goed einde gebracht. En zoals altijd……… ook in 2020 overklaste de sporters van De Klup de overige sporters bij de muziekquiz😊. Na een prijsuitreiking waarbij de naam Pheidippides even zoek was ging eenieder met veel voldoening huiswaarts. Volgend jaar weer!

Nieuwjaarsloop

Nieuwjaarsloop
woensdag, 11 december 2019.

Nieuwjaarsloop


Traditiegetrouw is er op de eerste zondag van het nieuwe jaar weer een sportieve start van Pheidippides voor zowel de hardloper als de wandelaar. Ook familieleden, vrienden enz. zijn van harte welkom!
Dit jaar gaan we gebruik maken van een andere locatie in weer een mooie omgeving.
Op zondag 5 januari is om 10.00 uur de start van de Nieuwjaarsloop bij Hoeve Klein Mariëndaal, Diependalseweg 4 te Arnhem.

Vrijwilligers gezocht: Pheidippides Clubdag

Vrijwilligers gezocht: Pheidippides Clubdag
maandag, 11 november 2019.

Vrijwilligers GEzocht!
Pheidippides Clubdag

‼OPROEP‼ We willen dit voorjaar een gezellige Pheidippides clubdag organiseren. Daarvoor zoeken we vrijwilligers die mee willen denken en/of organiseren!
Wil je meehelpen?
Laat het ons weten voor 30 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. clubdag Pheidippides !!!!

Natuurlijk mag je je ook aanmelden via je eigen trainer.
Namens de Activiteiten Commissie
Jenny Berenpas

Gezocht: Hardlooptrain(st)er

Gezocht: Hardlooptrain(st)er
dinsdag, 17 december 2019.

Gezocht: Hardlooptrain(st)er


Pheidippides, de hardloop & wandelvereniging uit Huissen zoekt per direct een hardlooptrain(st)er voor de Kopgroep op dinsdagavond. De Kopgroep bestaat uit 10-12 enthousiaste hardlopers die op zoek zijn naar competitieve, uitdagende trainingen. De snelheid bij de verschillende trainingsvormen ligt gemiddeld tussen de 5:30min/km en 4:30min/km.

Derde plaats op NK Blind Running 7H 2019

Derde plaats op NK Blind Running 7H 2019
dinsdag, 26 november 2019.

Lieke en Joost DERDE PLAATS OP NK!

Tijdens de NN Zevenheuvelenloop 15 km op zondag 17 november 2019 was er ook een heus Nederlands Kampioenschap voor blinde- of slechtziende lopers.

Dit eerste NK Running Blind was een succes dankzij samenwerking tussen Nationale-Nederlanden, de Atletiekunie, stichting Zevenheuvelenloop en het Fonds Gehandicaptensport. Het mooie weer en de steun van vele vrijwilligers en de inzet van de lopers maakten dit feest compleet.

Ons Pheidippides clublid Joost Sperber is al enige tijd loopbuddy voor sporters met een visuele handicap. Tijdens deze editie van de 7H was hij buddy van Lieke Brouwer.
Zij behaalde met begeleiding van Joost een knappe derde plaats op het NK met een eindtijd van 01:22:46.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR
Jan Koolwijk - Bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites