Nieuwjaarsloop Pheidippides

Nieuwjaarsloop Pheidippides
maandag, 06 januari 2020.

Nieuwjaarsloop 2020

Zondag 5 januari vond de gezamelijk start van het jaar plaats d.m.v. de Pheidippides Nieuwjaarsloop. Vanuit Hoeve Klein Mariëndaal liepen de wandel- en hardloopgroepen het eerste rondje van het jaar 2020.
Dankzij de prettige samenwerking in het afgelopen jaar liepen er ook een aantal vertegenwoordigers van Loopgroep Huissen mee tijdens de loop. 
De nieuwjaarsloop werd afgerond met koffie en gebak.Gezocht: Hardlooptrain(st)er

Gezocht: Hardlooptrain(st)er
dinsdag, 17 december 2019.

Gezocht: Hardlooptrain(st)er


Pheidippides, de hardloop & wandelvereniging uit Huissen zoekt per direct een hardlooptrain(st)er voor de Kopgroep op dinsdagavond. De Kopgroep bestaat uit 10-12 enthousiaste hardlopers die op zoek zijn naar competitieve, uitdagende trainingen. De snelheid bij de verschillende trainingsvormen ligt gemiddeld tussen de 5:30min/km en 4:30min/km.

Derde plaats op NK Blind Running 7H 2019

Derde plaats op NK Blind Running 7H 2019
dinsdag, 26 november 2019.

Lieke en Joost DERDE PLAATS OP NK!

Tijdens de NN Zevenheuvelenloop 15 km op zondag 17 november 2019 was er ook een heus Nederlands Kampioenschap voor blinde- of slechtziende lopers.

Dit eerste NK Running Blind was een succes dankzij samenwerking tussen Nationale-Nederlanden, de Atletiekunie, stichting Zevenheuvelenloop en het Fonds Gehandicaptensport. Het mooie weer en de steun van vele vrijwilligers en de inzet van de lopers maakten dit feest compleet.

Ons Pheidippides clublid Joost Sperber is al enige tijd loopbuddy voor sporters met een visuele handicap. Tijdens deze editie van de 7H was hij buddy van Lieke Brouwer.
Zij behaalde met begeleiding van Joost een knappe derde plaats op het NK met een eindtijd van 01:22:46.

Integrade Huissen 2020

Integrade Huissen 2020
maandag, 06 januari 2020.

Integrade HUISSEn 2020


Inmiddels is het een traditie voor Pheidippides om met twee teams op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar mee te doen met de Integrade. Afgelopen zaterdag 4 januari was het zover. De Integrade is een gezamenlijke sportdag met gemengde teams van leden van De Klup, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, en leden van de verschillende Huissense sportverenigingen. De sfeer gisteren zat er goed in. Met veel enthousiasme werden de verschillende spellen gezamenlijk tot een goed einde gebracht. En zoals altijd……… ook in 2020 overklaste de sporters van De Klup de overige sporters bij de muziekquiz😊. Na een prijsuitreiking waarbij de naam Pheidippides even zoek was ging eenieder met veel voldoening huiswaarts. Volgend jaar weer!

Nieuwjaarsloop

Nieuwjaarsloop
woensdag, 11 december 2019.

Nieuwjaarsloop


Traditiegetrouw is er op de eerste zondag van het nieuwe jaar weer een sportieve start van Pheidippides voor zowel de hardloper als de wandelaar. Ook familieleden, vrienden enz. zijn van harte welkom!
Dit jaar gaan we gebruik maken van een andere locatie in weer een mooie omgeving.
Op zondag 5 januari is om 10.00 uur de start van de Nieuwjaarsloop bij Hoeve Klein Mariëndaal, Diependalseweg 4 te Arnhem.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR
Jan Koolwijk - Bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites