Afscheid Henriette Coolegem

Afscheid Henriette Coolegem
maandag, 13 juli 2020.

Afscheid Henriëtte Coolegem

We staan graag stil bij het afscheid van Henriëtte Coolegem die als wandeltrainer een groot applaus verdiend. Gedurende zeer lange tijd heeft zij vol overgave een grote en actieve betrokkenheid getoond bij Pheidippides.

Als trainer heeft ze het wandelen op de kaart gezet en was zij zeer actief betrokken bij het wel en wee van de club! Henriette is ook lid geweest van de redactie van Pheid-jes, een door leden graag gelezen clubblad, waarin over leuke en humoristische anekdotes werd geschreven.

Afscheid Maria Verest

Afscheid Maria Verest
maandag, 13 juli 2020.

Afscheid Maria Verest

Op 2 juli hebben we afscheid genomen van een geliefd trainer, Maria Verest. Niets is voor de eeuwigheid en zo ook het trainerschap niet. Na 30 jaar (!) kwam er bij het bestuur het bericht binnen dat er een einde zou komen aan deze periode.

Graag willen we kort stilstaan bij de verdiensten van Maria voor Pheidippides. Een greep uit de rollen die zij heeft gespeeld en soms nog speelt, naast die van trainer. Als initiator of mede-initiator van menig weekend met mooie herinneringen. Een rol waarbij de inspanningen beperkt bleven tot de mededeling op de algemene ledenvergadering dat er ‘niets te melden’ viel, was die van vertrouwenspersoon. Regelmatig stak zij haar vinger op of nam zelf initiatief als er iets moest gebeuren. Een recent voorbeeld hiervan is de Looveldenloop waarvoor zij zich heeft ingezet en het stokje inmiddels weer heeft kunnen doorgeven.

Herstart trainingen

Herstart trainingen
woensdag, 20 mei 2020.

Herstart trainingen

Afgelopen week hebben we na onderling contact tussen trainers en bestuur kunnen besluiten om de trainingen vanaf 2 juni te hervatten. Eenieder heeft daar bericht over gehad per mail. Gelukkig dat we weer vooruit kunnen denken en doen. Met deze mail zetten we de volgende stap.
 
Staan jullie ook allemaal te trappelen? Of slaak je op zijn minst de verzuchting ‘gelukkig maar’. Ondergetekenden realiseren zich terdege dat elke trainer en elk lid op verschillend wijze omgaat / is omgegaan met de Corona crisis en de dreiging die daar van uit kan gaan. De een is nu eenmaal wat voorzichtige dan de ander. Bij onderstaande regels hebben we als uitgangspunt genomen dat eenieder zich op zijn gemak moet kunnen voelen.

Penningmeester Pheidippides geeft na 17 jaar het stokje over

Penningmeester Pheidippides geeft na 17 jaar het stokje over
zaterdag, 28 maart 2020.

Penningmeester Pheidippides geeft na 17 Jaar het stokje over

Het zijn bijzondere tijden zo met het Covid-19 virus in het land. Maar niet alleen dit virus zorgt voor memorabele momenten, nee, ook het besluit van Jan Koolwijk om na 17 jaar zijn bestuursfunctie
neer te leggen bij de Huissense hardloop- en wandel vereniging Pheidippides maakt van vandaag een memorabel dag.

Coronavirus

Coronavirus
vrijdag, 20 maart 2020.

Coronavirus

Op 15 maart zijn aanvullende landelijke maatregelen aangekondigd door de overheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus in Nederland. Deze maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot en met 6 april.

Wij volgen nauwgezet de berichtgeving over het virus door het RIVM.
Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn erop gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Dit is een belangrijke doelstelling die wij van harte ondersteunen. Daarom zijn er tot en met 6 april geen trainingen of andere verenigingsactiviteiten van Pheidippides.

 

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites