Informatieavond sport en voeding

Informatieavond sport en voeding
woensdag, 29 januari 2020.

Informatieavond sport en voeding; 10 maart 2020

Op dinsdagavond 10 maart 2020 organiseert Pheidippides een informatieavond met als onderwerp sport en voeding. Nicole Vernhout gaat deze avond voor ons verzorgen.

Nicole is behalve universitair voedingsdeskundige, ultraloopster en mountainbiker. Ze is een geaccrediteerde lifestyle-coach en heeft een eigen bedrijf.

Op deze avond zal ze vertellen over o.a. voedingsleer, de goede basis voor voeding en herstel na inspanning. Ook zullen we kunnen proeven van gezonde recepten. Uiteraard alles in het kader van sport.

 

Wandelaar & Hardloop(st)er van het Jaar 2019

Wandelaar & Hardloop(st)er van het Jaar 2019
maandag, 06 januari 2020.

Wandelaar & Hardlop(st)er van het Jaar 2019

Voor drie personen was 2019 vooral een bijzonder jaar:

Jenny Berenpas is benoemd tot hardloopster van het jaar. Jenny's enthousiasme en positieve uitstraling werken aanstekelijk voor haar omgeving en de mede-hardlopers. Tevens is Jenny de kartrekker voor de activiteitencommissie waarmee ze zorgt voor leuke en uitdagende activiteiten voor alle Pheidippidessers.

Henriëtte Coolegem is benoemd tot wandelaar van het jaar. Henriëtte heeft jarenlang de wandelgroep onder haar hoede gehad en onderscheidde zich vooral als een betrokken en meelevende trainster. Ook als wandelaar is Henriëtte altijd positief en enthousiast naar haar mede trainers- en wandelaars.
Henriette foto

Toon Hendriksen is benoemd tot hardloper van het jaar. Toon heeft zijn sporen wel verdiend binnen de club, zowel op het gebied van hardlopen als van wandelen. Een veelzijdige sporter die altijd klaar staat met wijze raad voor zijn medelopers. Tevens is 2019 een feestjaar voor Toon, waarin hij voor de 50e keer de Nijmeegse Vierdaagse liep.

Toon foto

Nieuwjaarsloop Pheidippides

Nieuwjaarsloop Pheidippides
maandag, 06 januari 2020.

Nieuwjaarsloop 2020

Zondag 5 januari vond de gezamelijk start van het jaar plaats d.m.v. de Pheidippides Nieuwjaarsloop. Vanuit Hoeve Klein Mariëndaal liepen de wandel- en hardloopgroepen het eerste rondje van het jaar 2020.
Dankzij de prettige samenwerking in het afgelopen jaar liepen er ook een aantal vertegenwoordigers van Loopgroep Huissen mee tijdens de loop. 
De nieuwjaarsloop werd afgerond met koffie en gebak.Integrade Huissen 2020

Integrade Huissen 2020
maandag, 06 januari 2020.

Integrade HUISSEn 2020


Inmiddels is het een traditie voor Pheidippides om met twee teams op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar mee te doen met de Integrade. Afgelopen zaterdag 4 januari was het zover. De Integrade is een gezamenlijke sportdag met gemengde teams van leden van De Klup, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, en leden van de verschillende Huissense sportverenigingen. De sfeer gisteren zat er goed in. Met veel enthousiasme werden de verschillende spellen gezamenlijk tot een goed einde gebracht. En zoals altijd……… ook in 2020 overklaste de sporters van De Klup de overige sporters bij de muziekquiz😊. Na een prijsuitreiking waarbij de naam Pheidippides even zoek was ging eenieder met veel voldoening huiswaarts. Volgend jaar weer!

Gezocht: Hardlooptrain(st)er

Gezocht: Hardlooptrain(st)er
dinsdag, 17 december 2019.

Gezocht: Hardlooptrain(st)er


Pheidippides, de hardloop & wandelvereniging uit Huissen zoekt per direct een hardlooptrain(st)er voor de Kopgroep op dinsdagavond. De Kopgroep bestaat uit 10-12 enthousiaste hardlopers die op zoek zijn naar competitieve, uitdagende trainingen. De snelheid bij de verschillende trainingsvormen ligt gemiddeld tussen de 5:30min/km en 4:30min/km.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites