Nieuwjaarsloop

Nieuwjaarsloop
woensdag, 11 december 2019.

Nieuwjaarsloop


Traditiegetrouw is er op de eerste zondag van het nieuwe jaar weer een sportieve start van Pheidippides voor zowel de hardloper als de wandelaar. Ook familieleden, vrienden enz. zijn van harte welkom!
Dit jaar gaan we gebruik maken van een andere locatie in weer een mooie omgeving.
Op zondag 5 januari is om 10.00 uur de start van de Nieuwjaarsloop bij Hoeve Klein Mariëndaal, Diependalseweg 4 te Arnhem.

Derde plaats op NK Blind Running 7H 2019

Derde plaats op NK Blind Running 7H 2019
dinsdag, 26 november 2019.

Lieke en Joost DERDE PLAATS OP NK!

Tijdens de NN Zevenheuvelenloop 15 km op zondag 17 november 2019 was er ook een heus Nederlands Kampioenschap voor blinde- of slechtziende lopers.

Dit eerste NK Running Blind was een succes dankzij samenwerking tussen Nationale-Nederlanden, de Atletiekunie, stichting Zevenheuvelenloop en het Fonds Gehandicaptensport. Het mooie weer en de steun van vele vrijwilligers en de inzet van de lopers maakten dit feest compleet.

Ons Pheidippides clublid Joost Sperber is al enige tijd loopbuddy voor sporters met een visuele handicap. Tijdens deze editie van de 7H was hij buddy van Lieke Brouwer.
Zij behaalde met begeleiding van Joost een knappe derde plaats op het NK met een eindtijd van 01:22:46.

Vrijwilligers gezocht: Pheidippides Clubdag

Vrijwilligers gezocht: Pheidippides Clubdag
maandag, 11 november 2019.

Vrijwilligers GEzocht!
Pheidippides Clubdag

‼OPROEP‼ We willen dit voorjaar een gezellige Pheidippides clubdag organiseren. Daarvoor zoeken we vrijwilligers die mee willen denken en/of organiseren!
Wil je meehelpen?
Laat het ons weten voor 30 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. clubdag Pheidippides !!!!

Natuurlijk mag je je ook aanmelden via je eigen trainer.
Namens de Activiteiten Commissie
Jenny Berenpas

Deel je evenement!

Deel je evenement!
maandag, 11 november 2019.

DEEL JE EVENEMENT!

Wanneer je als wandelaar of hardloper gaat deelnemen aan een evenement dan kun je dit op de activiteitenkalender laten plaatsen.

Je geeft de datum, omschrijving, afstand, je naam en mailadres aan.Jij bent dan de contactpersoon van die betreffende activiteit. 

Brigitte Caminada of één van de trainers kunnen dit op de kalender plaatsen. De inschrijving voor die activiteit moet iemand uiteraard zelf doen.

Via je groepsapp kun je anderen tippen om mee te lopen of te wandelen.

Voor een activiteit is het stimulerend om een groepsapp te maken waarin je elkaar op de hoogte houdt en foto's uitwisselt.

75 jaar Market Garden

75 jaar Market Garden
vrijdag, 20 september 2019.

75 jaar Market garden


Op 14 en 15 september vonden er verschillende sportieve evenementen plaats die in het teken stonden van 75 jaar Market Garden.
Op 14 september liepen enkele wandelaars van Pheidippides mee in de Polentocht in Driel.
Op 15 september was een aantal Pheidipidessers actief tijdens de Bridge to Bridge. Er werd zowel 10 Engelse Mijlen (Richard de Keyzer) als 10 en 5 kilometer gelopen.

bridge to bridge 2

bridge to bridge 3

Polentocht 1

Polentocht 4

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites