Meld je aan bij de Pheidippides Strava Club!

Meld je aan bij de Pheidippides Strava Club!

Meld je aan bij PHEIDIPPIDES Strava CLUB!

Deel je prestaties met je clubgenoten.
Op onze Pheidippideswebsite is onder de titel "Gedeeld met ons"een overzicht te vinden van alle loop/wandelactiviteiten van onze clubleden. Zo kun je zien welke routes andere clubleden gelopen hebben en kun je d.mv. kudos belonen voor hun prestaties.
Hoe komen jou activiteiten op dit overzicht?

Wellicht gebruik je al een app/site om je activiteiten op te nemen. Deze kan je gewoon blijven gebruiken. Je maakt op www.strava.com ook een account aan en koppel deze aan je eigen loopapp. bv. die van Garmin. 
Hoe dit precies moet staat uitgelegd op de volgende link:
https://support.strava.com/hc/en-us/sections/203773957-Record-Sync

Heb je nog geen horloge of app op je telefoon dan zou je simpel kunnen beginnen met de Strava app voor android of Apple. 

Heb je alles gekoppeld?

Binnen de Strava kun je lid worden van een club, in dit geval zoek je naar de club Pheidippides Huissen. Kilik op lid worden en nu komen al jouw activiteiten ook op de website terecht.
Wil je niet dat anderen precies kunnen zien waar je altijd start, bv. vanuit je eigen huis. Dan is er een privacy instelling die instelbaar gebied rond je eigen huis niet laat zien aan anderen.


Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites