Afscheid van Willem

Hardlopen met passie en bevlogenheid

Afscheid van Willem

Op donderdag 7 juni gaf Willem zijn laatste (officiële) training bij Pheidippides.

Hij was vanaf 2000 verbonden als trainer aan onze vereniging. Omgerekend heeft hij dus ruim 750 keer een training verzorgd voor een van de groepen. Op initiatief van Mijnie en Ton was er een mooi fotoboek samengesteld door vele lopers. Tijdens een feestelijke gezamenlijke training werd dit boek aangeboden.

Ton had daarbij uitgerekend dat hij samen met Willem in al die jaren zeker 10.000 kilometers heeft gelopen. Ook voorzitter Bert haalde herinneringen op. Hardloopweekenden, bostrainingen en niet te vergeten het grote loop-netwerk van Willem. Meerdere Pheidippides-trainers zijn via dit netwerk bij de vereniging gekomen.

Hoewel Willem niet meer actief zal zijn als vaste trainer hopen we dat we de komende jaren nog op diverse andere wijzen van zijn kwaliteiten mogen blijven genieten.

Reacties (1)

  • Henk

    26 augustus 2018 op 09:04 | #

    Een prachtige kerel en bevlogen hardloper en trainer. Het is al weer even geleden dat we samen hebben gelopen, maar bewaar er prachtige herinneringen aan. Dank Willem en het ga je goed!

    antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anton Schotman - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Jan Koolwijk - Penningmeester

Trainingen
Nadine Kregting - Trainerscoördinator

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2018 Pheidippides Huissen

Netnog websites