Afscheid Maria Verest

Afscheid Maria Verest

Afscheid Maria Verest

Op 2 juli hebben we afscheid genomen van een geliefd trainer, Maria Verest. Niets is voor de eeuwigheid en zo ook het trainerschap niet. Na 30 jaar (!) kwam er bij het bestuur het bericht binnen dat er een einde zou komen aan deze periode.

Graag willen we kort stilstaan bij de verdiensten van Maria voor Pheidippides. Een greep uit de rollen die zij heeft gespeeld en soms nog speelt, naast die van trainer. Als initiator of mede-initiator van menig weekend met mooie herinneringen. Een rol waarbij de inspanningen beperkt bleven tot de mededeling op de algemene ledenvergadering dat er ‘niets te melden’ viel, was die van vertrouwenspersoon. Regelmatig stak zij haar vinger op of nam zelf initiatief als er iets moest gebeuren. Een recent voorbeeld hiervan is de Looveldenloop waarvoor zij zich heeft ingezet en het stokje inmiddels weer heeft kunnen doorgeven.

En natuurlijk is er veel meer……

Op de afscheidstraining hebben (oud)-lopers en (oud)wandelaars herinneringen, anekdotes, bijzondere momenten etc. aan het papier toevertrouwd en deze verzameld in een map.

We vinden het heel erg jammer dat Maria als trainer is gestopt. Maar onze dankbaarheid overheerst!
Met plezier blijft Maria nog als lid verbonden wat we heel erg fijn vinden.
Maria dank je wel! Een staande ovatie is op zijn plaats!

Het Bestuur

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites