Nieuwjaarsloop

Nieuwjaarsloop

Nieuwjaarsloop


Traditiegetrouw is er op de eerste zondag van het nieuwe jaar weer een sportieve start van Pheidippides voor zowel de hardloper als de wandelaar. Ook familieleden, vrienden enz. zijn van harte welkom!
Dit jaar gaan we gebruik maken van een andere locatie in weer een mooie omgeving.
Op zondag 5 januari is om 10.00 uur de start van de Nieuwjaarsloop bij Hoeve Klein Mariëndaal, Diependalseweg 4 te Arnhem.
Op korte afstand van de locatie zelf is een beperkt aantal parkeerplaatsen.Vooraan Mariëndaal zijn parkeerplaatsen. Deze liggen echter op ruim 1 kilometer afstand (heuvel op) naar Hoeve Klein Mariëndaal. Aan de Heyenoordseweg rondom huisnummer 100 zijn enkele parkeerplaatsen. 
Advies is om samen te fietsen (8 kilometer) of te carpoolen. De fietsers vertrekken om 9.15 uur vanaf de Brink. Voor de autorijders is het vertrek vanaf de Brink om 9.30 uur.
Van thuis meegebracht gebak is niet welkom. Het gebak van de Hoeve is door de mensen daar zelf gemaakt. Ook glutenvrij gebak wordt geserveerd.
De bijdrage voor de koffie/thee en gebak is € 4,= aldaar te betalen aan Pauline Essers of Maria Verest.
Nog vragen/onduidelijkheden? Vraag de trainer of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR
Jan Koolwijk - Bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites