Bijlage Run2Day Runners Huissen

Bijlage Run2Day Runners Huissen

Beste leden van Pheidippides, 

Onlangs werd ik door Sjors Maters benaderd met het onheuglijke nieuws dat Pheidippides Huissen ging stoppen als hardloopclub. Allereerst natuurlijk ontzettend jammer dat het niet is gelukt deze club, die al meer dan 25 jaar bestaat, geen vervolg te kunnen geven! Hij stelde mij de vraag of ik er voor open stond en wilde nadenken over een voortzetting van de club in dezelfde, dan wel andere vorm. Uiteraard neem je zo’n besluit niet direct, dus ik heb even de tijd genomen hier over na te denken. 

 

Ik wil jullie melden dat ik heel graag een nieuwe club opricht om het hardlopen in Huissen weer een boost te geven. Ik wil Sjors dan ook bedanken dat hij mij dit gevraagd heeft, het was anders niet zo snel in mij opgekomen om dit op te gaan zetten.
De naam Pheidippides wordt Run2Day Runners Huissen, een hardloopclub voor jong en oud, van beginner tot gevorderde loper!

Het belangrijkste is de mogelijkheid het plezier blijven ontdekken in het hardlopen in clubverband. Waar je jouw plezier ook uithaalt tijdens lopen zal voor iedereen anders zijn, maar wij willen hier graag aan bijdragen. Allereerst zullen we starten met het hardlopen. Het wandelen zijn we zeker niet vergeten, maar de start zal veel aandacht vergen. Iedereen verdient de volle aandacht en we kunnen het niet tegelijkertijd oppakken. Dus als het hardlopen op gang is gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het wandelen.
Graag stel ik mij voor, niet iedereen zal mij immers kennen. Ik ben Theo van Maanen. Eind jaren ’90 ben ik begonnen met Run2Day Runners Barneveld. Inmiddels heb ik, net als de club Pheidippides, heel wat jaren ervaring. Deze ervaring stopt niet met de andere loopgroepen en hardloopclubs. Ik ben bijvoorbeeld ook voorzitter van Hardlooptrainers Nederland. Hier zijn inmiddels al meer dan 600 hardlooptrainers in Nederland bij aangesloten.

De trainingsmethode die gevolgd gaat worden met Run2Day Runners Huissen zal de coopertest als basis hebben. Hier zal in een separaat document uitgebreid op in worden gegaan met de juiste uitleg. Deze is te vinden op https://run2dayrunners.nl

We willen de trainingsavond organiseren op de dinsdagavond. De trainers die de trainingen gaan verzorgen zijn Harry van Ginkel en Louis Jurjus. Harry zullen velen van jullie nog kennen als trainer in het verleden van Pheidippides. Louis had zijn trainersambitie bij Pheidippides willen starten, maar gaat zijn training carrière dus starten bij Run2Day Runners Huissen. Louis zal per september met de opleiding starten.

Wil jij je aansluiten bij de nieuwe hardloopclub in Huissen, laat het ons weten! Zodra de coronamaatregelen dit toestaan gaan we direct van start.
Op onderstaande website vind je nadere informatie en formulieren om je aan te melden als lid of voor 2 gratis proeftrainingen.

Meld je aan en tot snel! 

Theo van Maanen
Website: https://run2dayrunners.nl

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites