Pheidippides kiest de lopers van het jaar.

Pheidippides kiest de lopers van het jaar.
Loopsters en loper van 2018.
Ook dit jaar hebben de trainers van Pheidippides na de laatste training de lopers van 2018 bekend gemaakt.
Het is al weer een aantal jaren geleden dat zij voor het eerst de loper en loopster van het jaar kozen.
Loper of loopster van het jaar wordt je niet zomaar. Je kunt er niet voor voorgedragen worden of je ervoor kandidaat stellen. Je moet positief, langdurig zijn opgevallen.
Het zijn dus sportievelingen die door hun inzet in het afgelopen sportjaar het verdienen om in het zonnetje gezet te worden.
Het kan zijn dat ze op bijzondere wijze terug gekomen zijn na een flinke blessure, dat ze zich in beeld hebben gesport door nieuwe elementen toe te voegen aan het palet van de vereniging of dat ze iets speciaals voor de vereniging gedaan hebben. Niet alleen de enkelvoudige extra’s, maar juist een combinatie van meerdere factoren maakt iemand tot loper van het jaar.
De trainers kiezen samen wie deze titel dit jaar verdiend heeft.
Zo viel de eer te beurt aan onze wandelaarster Hentriette. Zij viel op door haar trouw aan de club. Ze verhuisde ze het afgelopen jaar drie maal naar een locatie buiten Huissen, maar bleef Pheidippides trouw bezoeken iedere dinsdag. Tijdens de training praatte ze gezellig met iedereen ondanks haar eigen situatie. Daarnaast zette ze telkens weer een flinke prestatie neer. Als tweede viel de eer te beurt aan Pauline. Zij loopt hard en heeft zich dit jaar ingezet om mede lopers/sters over te halen om naast het lopen in open water te gaan zwemmen. Zelf doet ze dat bijna het hele jaar door. Ook heeft ze dit jaar voor het eerst een marathon uitgelopen met een heel mooie eindtijd als resultaat. Tot slot is het vermelden waard dat ze het Pheidippides weekeind in Workum heeft helpen organiseren.
Tot slot viel uw verslaggever zelf deze eer te beurt. Volgens het rapport van mijn trainers (ja ik heb er het afgelopen jaar twee gehad) is het opgevallen dat er regelmatig stukjes in de krant verschenen waarvan er veel van mijn hand kwamen. Ook hebben ze gemerkt dat ik tijdens de trainingen altijd in ben voor een vrolijke noot en nooit een loper of loopster alleen zal laten. Als iemand wat verder vooruit loopt of achterblijft dan zal ik zeker mijn best doen om hem of haar weer bij de groep aan te laten sluiten. Bij Pheidippides loop je immers nooit alleen.
Alle Pheidippides sporters van 2018 werden verblijd met een heerlijk flesje, een oorkonde en een sportief blad om de feestdagen en de kerstvakantie door te komen.
Tot slot sloten we, samen met de kopgroep van Loopgroep Huissen, het jaar af onder het genot van een drankje in de Kuul.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR
Jan Koolwijk - Bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites