Pheidippides Loper

Lopen een sport voor twee (of meer)

Pheidippides Loper

HUISSEN - Is lopen een sport om met meer mensen te beoefenen?
Vaak zie ik vaak mensen lopen. Duo's die met elkaar praten en vrolijk rondkijken.
Groet ik ze, dan groeten ze meestal vriendelijk terug. Dit komt volgens mij het meest voor.

Vandaag zag ik een duo snelwandelen. Of de gestaag vallende regen de oorzaak was van hun hoge tempo weet ik niet. Ik fietste vlot door om op tijd thuis te zijn voor het warme eten. Naast de duo's zie ik ook wel mensen alleen lopen, maar daarbij valt mij op dat ze vrijwel allemaal met dopjes in hun oren lopen. Luisteren ze dan naar hun favoriete muziek zodat ze zich niet zo eenzaam voelen? Ik denk het wel want ze reageren in het geheel niet op een sportieve groet. Als die mensen nu eens bij Pheidippides zouden komen lopen.
Zij kunnen dan genieten van een ongekend arsenaal aan gespreksonderwerpen die aan de orde (kunnen) komen en waar ze, toen ze van huis vertrokken het bestaan nog niet vermoedden. Een mp3 van jouw favoriete artiest is eigenlijk al van begin tot eind bekend.Niets mis mee overigens, maar waar is de variatie? Voor mij is de verrassing van de gesprekken tijdens een training ook een van de redenen om na een dag werken uit mijn luie stoel te komen en te gaan lopen met de club.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anton Schotman - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Jan Koolwijk - Penningmeester

Trainingen
Nadine Kregting - Trainerscoördinator

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2018 Pheidippides Huissen

Netnog websites