19 juni: Looveldenloop

19 juni: Looveldenloop

19 juni: Looveldenloop 2019

Speciaal voor bewoners van de wijk Loovelden organiseren het Medisch Centrum Loovelden, Hardloop & wandelvereniging Pheidippides, IKC BinnensteBuiten, Zonnekinderen en Stichting Welzijn Lingewaard de derde editie van de LooveldenLoop. De LooveldenLoop wordt dit jaar op 19 juni gehouden van 15.00 - 18.00uur.

Speciaal voor bewoners van de wijk Loovelden organiseren het Medisch Centrum Loovelden, Hardloop&wandelvereniging Pheidippides, IKC BinnensteBuiten, Zonnekinderen,  en Stichting Welzijn Lingewaard de derde editie van de LooveldenLoop. De LooveldenLoop wordt dit jaar op 19 juni gehouden van 15.00 - 18.00uur.

De startplaats voor alle activiteiten zijn in het park aan de Keizersallee (voor de appartementen). Er worden spelletjes gedaan, er is plek om even rustig te zitten en natuurlijk te kijken/mee te rennen met de LooveldenLoop.

Natuurlijk mogen vriendjes, vriendinnetjes, etc. ook meedoen! Na afloop krijg je een leuke herinnering en de snelste drie per categorie ontvangen een mooie beker.
Vooraf aan het evenement geeft Pheidippides 2 loopclinics voor kinderen uit de groepen 1 t/m 5 en een loopclinic aan kinderen van de BSO.

Looveldenloop

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR
Jan Koolwijk - Bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites