Afscheid Henriette Coolegem

Afscheid Henriette Coolegem

Afscheid Henriëtte Coolegem

We staan graag stil bij het afscheid van Henriëtte Coolegem die als wandeltrainer een groot applaus verdiend. Gedurende zeer lange tijd heeft zij vol overgave een grote en actieve betrokkenheid getoond bij Pheidippides.

Als trainer heeft ze het wandelen op de kaart gezet en was zij zeer actief betrokken bij het wel en wee van de club! Henriette is ook lid geweest van de redactie van Pheid-jes, een door leden graag gelezen clubblad, waarin over leuke en humoristische anekdotes werd geschreven.

Ook als er wat bijzonders was stak Henriëtte haar hand op om mee te doen. Er werd geholpen bij een KNAU-audit die op het programma stond om een beeld te krijgen van aangesloten verenigingen. Er werden daar meer dan 600 vragen beantwoord!

Grote betrokkenheid en inzet bij de Huissense Stratenloop, als deelnemer bij de Integrade…..teveel om op te noemen.

Het bestuur van Pheidippides is ontzettend blij met Henriëtte als lid van onze club maar zeker ook zoals zij dit lidmaatschap heeft ingezet voor onze club.

Een welgemeend DANKJEWEL is zeker op zijn plaats voor alles wat zij gedurende haar lidmaatschap heeft betekend voor de club.

We hopen Henriëtte nog lang als wandelaar in de gelederen te hebben! Dank en een daverend applaus is op zijn plek.

Het Bestuur.

Afscheid Henriette Coolegem

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites