Wandelaar & Hardloop(st)er van het Jaar 2019

Wandelaar & Hardloop(st)er van het Jaar 2019

Wandelaar & Hardlop(st)er van het Jaar 2019

Voor drie personen was 2019 vooral een bijzonder jaar:

Jenny Berenpas is benoemd tot hardloopster van het jaar. Jenny's enthousiasme en positieve uitstraling werken aanstekelijk voor haar omgeving en de mede-hardlopers. Tevens is Jenny de kartrekker voor de activiteitencommissie waarmee ze zorgt voor leuke en uitdagende activiteiten voor alle Pheidippidessers.

Henriëtte Coolegem is benoemd tot wandelaar van het jaar. Henriëtte heeft jarenlang de wandelgroep onder haar hoede gehad en onderscheidde zich vooral als een betrokken en meelevende trainster. Ook als wandelaar is Henriëtte altijd positief en enthousiast naar haar mede trainers- en wandelaars.
Henriette foto

Toon Hendriksen is benoemd tot hardloper van het jaar. Toon heeft zijn sporen wel verdiend binnen de club, zowel op het gebied van hardlopen als van wandelen. Een veelzijdige sporter die altijd klaar staat met wijze raad voor zijn medelopers. Tevens is 2019 een feestjaar voor Toon, waarin hij voor de 50e keer de Nijmeegse Vierdaagse liep.

Toon foto

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR
Jan Koolwijk - Bestuurslid

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites