Onze Trainers

Angela van Geelen

Trainster donderdagavond sportief wandelen

Sinds 2003 ben ik sportief wandel lid van Pheidippides en sinds het najaar van 2017 ben ik sportief wandeltrainer van de donderdag wandelgroep. In juni 2018 heb ik het diploma Allround Wandelinstructeur 3 gehaald en ben ik gediplomeerd Sportief wandel- en Nordic Walking trainster. Ik vind het leuk om de deelnemers te stimuleren hun eigen conditie te verbeteren. Door het sporten in een groep kun je vaak ook iets meer dan alleen.

Erica Mesman

Trainster dinsdagavond sportfief wandelen

Ik geef sinds 2017 Sportief Wandeltraining bij Pheidippides. Daarnaast geef ik nog met name Nordic Walking Training in Arnhem. Wandelen doe ik het hele jaar, in de zomer vooral in de bergen.
Genieten van de natuur hoort er ook bij, kijken naar wat groeit en bloeit. En natuurlijk een gezellig praatje onderweg.

Andreas Ressing

Trainer dinsdagavond kopgroep

Bij de kopgroep op dinsdag hebben we gemotiveerde lopers die allemaal hun eigen doelen hebben maar het leuk vinden om samen te trainen. In de trainingen wordt gevarieerd getraind en rekening gehouden met niveauverschillen. Soms trainen we op verschillende rondjes of heuvels in een park maar ook regelmatig wordt er een grotere ronde gelopen met bepaalde tempoblokken onderweg hierbij komt de groep in de pauzes weer bij elkaar. De trainingen duren 60 tot maximaal 90 minuten waarin we als groep vaak 10 tot 15km afleggen.

Henriëtte Coolegem

Trainster dinsdagavond sportfief wandelen

Vanaf kort na de oprichting van Pheidippides in 1992, ben ik een actief loopster. De eerste jaren begonnen met hardlopen, daarna sportief wandelen. Dit ging me beter af, hier had ik meer plezier in. Zo goed, dat ik de opleiding tot trainer sportief wandelen en nordic walken ben gaan volgen en ben ik inmiddels meer dan 14 jaar trainer. Samen een gevarieerde wandeling maken, werken aan je conditie, een sociaal praatje maken, je hoofd leeg lopen, dit alles vind ik belangrijk. En als na een training eenieder zuchtend, moe maar voldaan huiswaarts keert, heb ik mijn doel van een goede training bereikt.

Linda van der Meer

Trainster donderdagavond sportief wandelen

Ik begeleid al een geruime tijd sportief wandel- en Nordic Walkinggroepen. Ook in mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met de wandelsport. Ik heb o.a. 2x de Nijmeegse 4daagse gelopen.

Richard de Keyzer

Trainer donderdagavond basis- en middengroep

Ik ben Richard de Keyzer. Sinds 2015 ben ik naast hardloper ook trainer bij Pheidippides. Ik vind het leuk om hardlopers te coachen. Kwaliteiten die bij mij horen zijn: positief stimuleren, ieder op eigen niveau, hartslag is de maat, lichaam en geest in balans. Lopers vullen dit aan met: lachen en gek doen. Hoe ze daar nou bij komen?

Rensina Hofs

Trainster dinsdagavond middengroep

Rensina traint de dinsdagavond middengroep van Pheidippides.

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites