Vertrouwenspersoon

Hardlopen in groepsverband? Natuurlijk bij Pheidippides.

Functie vertrouwenspersoon

“spreek elkaar positief aan op negatief gedrag”

 

Een goede communicatie binnen de vereniging heeft een preventieve werking wanneer het gaat om voorkoming van klachten. De meeste klachten ontstaan door gebrekkige of onjuiste berichtgeving.
Wanneer een lid van de vereniging een klacht of een gevoel van onvrede heeft kan dit besproken worden met bijvoorbeeld de trainer of een bestuurslid.
Toch kan het zijn dat, gezien de aard van de klacht, meer vertrouwen wordt verwacht. Zo’n klacht kan dan worden besproken met een van de vertrouwenspersonen. 
Het bestuur heeft twee vertrouwenspersonen aangesteld.
Bij hen kan iedereen terecht voor zaken, ook wanneer deze niet direct op het sportieve vlak liggen zoals pesten, seksuele intimidatie of problemen met het betalen van de contributie.
De vertrouwenspersoon adviseert hoe betrokkene met de klacht of het gevoel van onvrede kan omgaan en verwijst zonodig. Uiteraard blijft daarbij de privacy van betrokkene gewaarborgd.
 
De vertrouwenspersonen van onze vereniging zijn:
Leo Scheltinga: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Maria Verest: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sportief wandelen

Groepen

Voel je vrij om zelf in te vullen hoe je gebruik maakt van de trainingen die Pheidippdes biedt. Kies uit de verschillende niveaugroepen en sluit eens - gratis en vrijblijvend - aan bij een training.

Contact

Algemene bestuurszaken
Bert Carpay - Voorzitter 
Anne-Marie Kos - Secretaris

Contributie en ledenadministratie
Cor Frensen - Penningmeester

Trainingen
Kristel van den Bosch - Trainerscoördinator

Overige
Birgit Remmerswaal - PR

Meer bestuurlijkheden

Trainingslocatie

© 2019 Pheidippides Huissen

Netnog websites